Booking.com: Hotel Ascona, Ascona, Zwitserland – 224 Beoordelingen. Reserveer nu uw hotel!

Posted on maggio 2, 2012 di

0Hotel Ascona

www.hotel-ascona.ch

Via Collina, 6612 Ascona (Toon kaart)

Alle beoordelingen bekijken

Erg goed, 8.3 10

Score uit 224 beoordelingen

“Fantastische locatie met uitstekend uitzicht op Lagomaggiore en Ascona. Elegant hotel met uitstekend hotelpersoneel (ongevraagd hebben we een kamer upgrade gekregen in een mooie ruime heldere kamer met enorm balkon aan de zee). Goed restaurant.”

Alberto, Amsterdam

17 juni 2011

De rustige ligging op de legendarische Monte Verità met uitzicht op het Lago Maggiore en de omliggende bergen maken dit een bevoorrechte plek om te zijn.

Geniet van het uitzicht vanuit onze subtropische tuin. Het buitengewone uitzicht kan ook worden genoten vanaf het terras, het prieel en van het verwarmde zwembad (26 °C). In Hotel Ascona kunt u zich onderdompelen in de natuur, waar lichaam en geest regenereren.

Wij nodigen onze gasten uit om deel te nemen aan onze evenementen, zoals Ticino-avonden met muziek en gerechten uit de regio, vergezeld door het Biasca-Caroni familiekoor of een gala-avond met pianomuziek op het terras of in de eetzaal en in de bar.

 

Posted in: News From Ascona